En 24-årig mand fra Kolding, der stod tiltalt for at have begået 38 kriminelle forhold, blev i fredags den 6. maj dømt for 37 af forholdene. For det fik han to års fængsel og blev dømt til at betale ca. 120.000  kr. i erstatning. Han blev også frakendt retten til at køre på lille knallert i fem år på grund af narkokørsel på knallert.

Anklager fra Sydøstjylllands Politi Johanne C. M. Vagn-Hansen forklarer: ’Den 24-årige mand er blandt andet blevet dømt for vold, trusler, narkokørsel på knallert, flugt fra politiet, besiddelse af euforiserende stoffer og tyveri. Retten lagde ved domsafsigelsen især vægt på, at den 24-årige havde begået tre tilfælde af meningsløs og grov vold mod personer, der ikke på nogen måde havde givet anledning hertil,  at han tidligere var straffet for berigelseskriminalitet, og at han derudover havde begået vold og truet med vold mod to politibetjente’.

Anklager Johanne C. M. Vagn-Hansen er godt tilfreds med dommen, da Retten stort set valgte at følge anklagemyndighedens påstand: ’Han blev frifundet i et enkelt forhold vedrørende trusler, men jeg er tilfreds med, at den tiltalte blev dømt i de øvrige 37 tiltaler,’ slutter anklager Johanne C. M. Vagn-Hansen.