Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd stod for dagens pressebriefing, og han fortalte, at det generelt set har været et stille døgn i Fredericia.

Der har været en enkelt sag med musik til ulempe. Politiet kørte ud til den pågældende adresse og vejledte om, at der skulle skrues ned og fortalte, at hvis der kom endnu anmeldelse samme aften, at det kunne koste en bøde.

På Stakkesvang har der mellem tirsdag klokken 16:00 og frem til onsdag klokken 06:45 været tyveri fra en varebil. Man har opbrudt varebilen med en skruetrækker, og fra bilen er der stjålet LED-lys, der var monteret.

Den sidste sag drejer sig om overtrædelse af søloven. Det sket under Den Gamle Lillebæltsbro onsdag klokken 14:00. Sigtelsen går på, at føreren af båden havde fire personer ombord, og der var kun to redningsveste. Derfor fik den 22-årig mand fra Odense, der var fører af båden, en sigtelse.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply