En 22-årig mand fra Herning-området er i kritisk tilstand efter, at han var impliceret i et færdselsuheld med en 20-årig fredericiansk mand.

Det var vagtchef Henrik Dam, der stod for dagens første pressebriefing, og han kunne berette om en enkelt fremstilling. Den finder sted i Retten i Kolding klokken 13:00, og det drejer sig om en ung mand, der er blevet anholdt efter et indbrud i Vejle klokken 06:20. De nærmere omstændigheder kan Henrik Dam ikke komme ind på, da døren forventes lukket.

På Viborgvej i Vejle har der været to brande. Den første fandt sted klokken 18:43, hvor der var gået ild i et dæk på en lastbil. Den er påsat med brandbar væske, fortæller Henrik Dam. Den anden brand var klokken 20:35 550 meter længere væk på Viborgvej, hvor der var blev sat ild til en offentlig skraldespand.

I Vejle på Fredericiavej var der klokken 22:36 et færdselsuheld. Part 1, der er en 22-årig mand fra Herning-området, kom kørende i nordvestlig retning af Fredericiavej og ville foretage et venstresving, men i den forbindelse blev han ramt bagfra af part 2, der er en 20-årig mand fra Fredericia. Den 22-årig mand fra Herning er i kritisk tilstand, og en bilinspektør skal klarlægge forløbet, siger Henrik Dam.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer