Vagtchef Steffen Wolf fra Sydøstjyllands Politi kunne endnu engang berette om unge bilister med stoffer i blodet.

Klokken 17.40 måtte politiet en tur til Skovvænget i Kolding. Her stopper politiet tilfældigt en personbil. Da politiet får stoppet bilen, sidder der en 21-årig mand bag rattet, og en 19-årig mandlig passager. Politiet vurderer, at de er påvirket af stoffer, hvorfor man undersøger bilen og de to mennesker nærmere. Først finder men 0,56 gram hash på bilens fører, og dernæst 0,65 gram kokain på den 19-årig mand. Derfor sigtes de, fortæller Steffen Wolf og bliver i samme by og emne.

– Lidt senere standser politiet en 24-årig mand, der kører bil ved Skovparken i Kolding. Han viser sig også at være påvirket, dertil kommer, at man finder 0,5 gram hash på manden.

Endelig slutter vi i Vejle, hvor politiet blev kaldt til indbrud i et byggemarked ved Hjortsvangen. Gerningsmænd er set klippe et gitterhegn op i tirsrummet torsdag 17.15 til i dag 07.30. Der er intet stjålet, men politiet formoder, at gerningsmændene har været på jagt efter gasflasker.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer