Tirsdag eftermidag var der et uheld i rundkørslen ved Frederik 3.s Plads i Fredericia, hvor en 21-årig mand bankede direkte ind i helleanlægget

Det har været nogle stille døgn i Fredericia, og det har derfor været begrænset med hændelser på døgnrapporten, oplyser vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard.

Der har dog været et par sager, som Ellesgaard fremhæver. Det drejer sig om et indbrud på Skolevej i Taulov. Indbrudet er sket mellem tirsdag klokken 00:00 og frem til klokken 12:00, hvor et badeværelsevindue er blevet opbrudt. I forindelse med indbrudet er der blevet stjålet et kontantbeløb.

På Frederik 3.s Plads har der været et færdselsuheld, der skete tirsdag klokken 16:37. En 21-årig mand, der ikke er fra Fredericia, kom kørende fra Egeskovvej og i rundkørslen mistede han herredømmet over bilen. Han ramte helleanlægget med højre baghjul. Politiet kom til stedet, og lavede en rutinemæssig alkometertest på den 21-årig mand, og da promillen var over det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.