Vi har højkonjektur og befinder os på toppen af kurven, hvor vi i Fredericia har haft stor tilflytning hvad angår ressourcestærke borgere og virksomheder i alle niveauer, alt i mens den danske økonomi buldrer derudad, MEN vores lokale bystyre med ubetinget socialdemokratisk flertal, kan ikke få husholdningen til at hænge sammen???

Almen viden er, at der fra det ene budgetår til næste budgetår skal findes 60 mill. Kr til genoprettelse af Fredericia kommunes økonomi.

Normalt har borgmesteren, Jacob Bjerregaard, til opgave at komme med sit budgetoplæg, men det springer han let og elegant henover ved at give aben videre til tidligere velfærdsdirektør og nuværende kommunaldirektør Annamarie Zacho-Broe, og hendes personale.

Men OK … Annemarie Zacho-Broe har i overforbrugsperioden også haft fingrene dybt nede i materien, men det kan kun være sket med borgmester Bjerregaards viden og samtykke. Hvis det modsatte er tilfældet, har Bjerregaard kort og godt sovet i timen og ikke passet sit velhonorerede job.

Ja …. Hvordan kunne det gå så galt?

Har de fremtidige udgifter på velfærdsområdet været TOTAL ukendte, eller har man blot ladet 5 og 7 været lige ???

Har den demografiske udvikling i Fredericia været total UKENDT ??

Nej STOP, den demografiske udvikling med flere ældre borgere har med 100% sikkerhed været kendt, samt Fredericia proportionalt har større sociale problemer, har heller ikke været nogen hemmelighed, men der er bare ikke taget vare om problemet.

Der er kun dårlige undskyldninger og rygsvømning tilbage over faktuel elendig ledelse.

Kurt Kingod

Gl. Stoustrupvej 50