Når Googles 46.000 kvadratmeter store datacenter i Fredericia står klart senere på efteråret, får de ansatte muligheden for at bevæge sig fra A til B på godt dansk design. Velorbis og Christiania Bikes har nemlig specialdesignet 20 unikke cykler, som netop er blevet leveret. 

17 af dem har Velorbis stået for. Grundlægger Kenneth Bødiker fik bl.a. til opgave at designe cyklerne i Google-farverne blå, rød, gul, grøn – men uden at nogen af cyklerne er ens.

Nye cykler til Google i Fredericia

“Vi har lavet firmacykler til danske og internationale kunder i mere end 14 år, og Googles ordre er den mest komplekse, vi nogensinde har fået. Det har krævet et meget fleksibelt produktionsapparat. Men jeg elsker, når opgaven er svær og vi i sidste ende kan sende farverige og ikoniske cykler ud i verden”, siger Kenneth Bødiker.

Modellen, som de ansatte skal køre rundt på mellem bygninger og kontorer, er budcyklen kaldet ‘Short John Unisex’. Cyklerne er designet med op til fire farver på hver model, og farverne er så fordelt forskelligt på fx stel, forgaffel, skærme, kædeskærme, frontkasse, bagagebærer, ringklokke, sådan at de hver især er unikke. Firmacyklerne har derudover forskellige Google-logoer, og heller ikke det var en nem opgave: Logoerne er så komplekse, at de ikke kunne folieskæres og klistres på, men skulle laserskæres direkte på pladerne på et særligt trykkeri. 

Foruden de 17 Velorbis-cykler har Christiania Bikes leveret tre christianiacykler. Også de tre har en individuel farvesammensætning.

“Velorbis og Christiania Bikes har produceret nogle virkelig unikke cykler, som vores ansatte kommer til at bruge som transportmiddel. Jeg er glad for, at det lykkedes at finde nogle danske virksomheder til at løse opgaven. Vi glæder os til at tage dem i brug”, siger kommunikationschef for Google i Danmark, Jesper Vangkilde.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer