Tirsdag var en “dum dag” for en 20-årig fredericiansk mand, der var indkaldt til afhøring i nogle sager på politistationen, hvor han skulle sigtes. Da afhøringen var slut og manden var på vej ud af politistationen, retter han henvendelse i politiets reception, da han gerne vil have udleveret sin knallert, som politiet har beslaglagt, da der er mistanke om, at den er stjålet, da stelnummret er bortslebet. Knallerten kan han ikke får udleveret, da politiet stadig er i gang med at undersøge den. Den melding gør, at han forlader politistationen højtråbende.

– Den 20-årige går direkte ud på pladsen foran politigården, hvor han brækker en tagsten af fra et lavthængende tagudhæng. Bevæbnet med den under armen, begynder han at kigge ind i de parkerede biler, der holder på pladsen – i håbet om, at han kan finde en bil, der tilhører politiet. Han finder også en civil bil, der tilhører en ansat hos politiet. Så tager han sin medbragte tagsten og hamrede den ned i bilens A-stolpe og går fra stedet, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

En vidne ser mandens underlige opførelse og kontakter politiets personale. En patrujle bliver sendt i byen for at lede efter gerningsmanden, der blev fundet og anholdt.

– Da den 20-årige bliver anholdt, er han i besiddelse af 125,5 gram hash. Foruden sigtelsen for besiddelse af hashen blev manden også sigtet for to gange hærværk, oplyser politikommissær Ole Eckholdt.

Den 20-årige nægter sig skyldig i både hærværket samt besiddelse af de 125,5 gram hash.