En 20-årig fredericianer ville ikke tage mundbind på og stjal i stedet en pakke.

Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens døgnrapport, og han kunne fortælle om et indbrud i Bjergegade. Det er sket i tidsrummet fredag klokken 20:00 og frem til søndag klokken 10:34. Man har fået døren op ved håndsindrækning, men der er intet stjålet. Til gengæld er der sikret spor fra indstigningsstedet, da der var blod og en hammer.

Igår skrev vi om, at der var en mand, der blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på Circle K søndag klokken 03:29. Det drejer sig om en 20-årig mand, der startede med ikke at have mundbind på som påkrævet, da han gik ind på Circle K. Da han gik ud igen, så havde den 20-årig mand taget en pakke mundbind uden at betale. Udenfor rev manden pakken op, lagde nogle i bilen og tog et pat stykker selv. Da en kunde så det endte mundbindene med at blive leveret tilbage. Den 20-årig mand blev kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Søndag klokken 11:57 er der anmeldt et indbrud på Højmosevej, hvor Fæstningsgruppen i Erritsø holder til. Der er opbrudt et vindue på bagsiden, og man er kommet indtil et lager. Der er stjålet en grøn Bosch stiksav, to boremaskiner og fire økse. Gerningstidsrummet er uvist.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer