Denne nytårsmorgen var det Vagtchef Torben Vind fra Sydøstjyllands Politi, der leverede årets første pressebriefing. Han kunne fortælle om en rolig nat generelt, og ikke mindst, at folk har fulgt de aktuelle COVID-19 anvisninger flot. En række hændelser har dog fundet vej til politiets døgnrapport.

»Generelt så har det været en forholdsvis rolig nat med få anmeldelser om vold, ingen alvorlige hændelser med fyrværkeri, hvor folk er kommet til skade, og endelig så har folk været gode til at overholde de retningslinjer, der er indført,« sagde Vind og fortsatte:

»Klokken 21.15 blev den første bilist standset med euforiserende stoffer i blodet, der er ikke meget information på manden, men han er sigtet og kørt til skadestuen for at få taget en blodprøve,« fortsatte Vagtchefen.

»En 43-årig fredericiansk bilist måtte også en tur på skadestuen til blodprøvetagning, da han var kørt i rabatten med alkohol i blodet kl.21.23 i Hedensted i et solouheld,« siger Torben Vind og fortæller om en alvorlig sag fra Vejle:

»En 20-årig mand fra Vejle blev anholdt i en alvorlig fyrværkerisag på Moldevej i Vejle, da han valgte at sigte et bomberør mod en patruljevogn. Politiet var kørt til Moldevej efter en række anmeldelser om overtrædelse af forsamlingspåbuddet. Da man ankom, var der faktisk ro, men politiet spotter på vej væk den 20-årig mand, der står med et bomberør i hånden, som han vælger at rette imod politiet. Han sigtes nu efter paragraf 119b, kapitel 14 (§ 119 b. Den, der med genstande angriber nogen af de i §119 nævnte personer, straffes med bøde eller fængsel indtil 8 år. Ved fastsættelse af straffen skal det indgå som en skærpende omstændighed, at forholdet er begået, mens eller i umiddelbar forlængelse af at der i området foregår grov forstyrrelse af ro og orden på offentligt sted, eller at forholdet er begået mod den pågældende i dennes fritid. red.). Den 20-årig mand fremstilles i Grundslovsforhør i dag,« slutter Vagtchefen.■

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer