En 20-årig kvinde mistede fredag aften klokken 22.36 livet i en færdselsulykke på Tykhøjetvej i Gadbjerg ved Vejle. Ulykken skete, da en 19-årig mand fra Give mistede herredømmet over sin bil i høj fart under overhaling af en anden bil. Den 19-årige fortrød overhalingen, men da han forsøgte at trække ind igen, kørte han i grøften, hvor han ramte et træ.

– I bilen var der foruden den 19-årige mand fra Give, en kvinde på 20 år fra Vejle samt to mænd på 19 og 20 år – også med bopæl i Vejle. Den 20-årige kvinde blev overført til Odense Universitetshospital, men lægerne kunne ikke redde hendes liv. De pårørende er underrettet, oplyser vagtchef Kent Midtgaard Hansen fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Den 19-årige mand fra Give er også indlagt på sygehuset. Han er svært tilskadekommen. De to mænd fra Vejle er sluppet fra ulykken letterede kvæstede.

Politiet oplyser, at den 19-årige mand fra Give ikke var i besiddelse af et kørekort. Han var også både påvirket af alkohol og narko. Han bliver fremstillet ved Retten i Horsens in absentia senere i dag. Han er blevet sigtet for uagtsomt manddrab.