Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Mandag har der været flere tyverier. Det ene er et butikstyveri, der skete i Føtex på Venusvej klokken 15:40, hvor en 20-årig kvinde, der ikke er fra lokalområdet, er blevet sigtet.

»Med en ukendt person stjal hun ti pokemon-kort, iPad covers, to par bukser, en t-shirt og en sweatshirt til en samlet værdi af 4284 kr. Hun havde lagt det i en russerpose, og mens personalet kiggede i den forsøgte hun at stikke af, men det lykkedes ikke. Den anden person har vi ikke identiteten på,« siger Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

Fra Netto på Vesterbrogade har der været tyveri fra en taske, og det blev anmeldt mandag klokken 13:21. Det er sket i tidsrummet mandag klokken 11:30 – 12:00, hvor forudrettede var inde at handle i Netto.

»Tasken hang på indkøbsvognen, og fra tasken er der stjålet en grå læderpung med diverse kort, samt under 100 kroner i kontanter,« siger Kenneth Nielsen og oplyser, at politiet skal gennemse overvågningen fra stedet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer