Sydøstjyllands Politi oplyser, at en 20-årig mand fra Fredericia er blevet anholdt i forbindelse med politiaktionen i Jyllandgade-området tidligt lørdag aften.

Politiet var massivt til stede i området i og omkring Jyllandsgade. Politiet afhørte personer udenfor forskellige restaurationer i området, hvor hundepatruljer gik rundt.  Derudover var Star Café og Bræddehytten blevet afspærret. Lørdag aften ville politiet ikke komme nærmere ind på, hvad der var sket, og kaldte det et “mistænkeligt forhold”.

Søndag formiddag oplyser vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Rune Nielsen, at politiet klokken 17:00 fik en anmeldelse omkring “trusler på livet”.  En person indfandt sig hos Assos Pizza & Sandwichbar, hvor han fremsatte trusler, siger Rune Nielsen.

Politiet kom talstærkt til området, da der gik forlydninger om, at der var set en pistollignende genstand på en person, men politiet kunne ikke finde noget våben. Politiet endte med at sigte en 20-årig mand fra Fredericia i forbindelse med episoden.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.