Red Barnet i Fredericia modtog den 26. maj – ved uddeling af paragraf 18 midlerne – 20.000 kroner til deres lokalearbejde i oplevelsesklubben.

Overrækkelsen fandt sted på Meldahl Rådhus. Formand for Social- og Omsorgsudvalget Henning Due Lorentzen og byrådsmedlem Cecilie Schultz stod for overrækkelsen.

– Red Barnet Fredericia er glade for den påskønnelse, som Social- og Omsorgsudvalget viser vores arbejde i oplevelsesklubben, oplyser Inger Nielsen, på vegne af Red Barnet lokalafdelingen Fredericia

Oplevelsesklubben består af mellem 18 og 20 familier fra Fredericia. Det er familier med forskellige udfordringer i tilværelsen. Pengene fra paragraf 18 midlerne er med til, at de kan lave en månedlig aktivitet for de tilknyttede familier.

Red Barnets næste tur bliver i juni, hvor turen går til Svanninge Bjerge på Fyn. Red Barnets oplevelsesture ledsages af frivillige i Red barnet.

I den forbindelse efterlyser lokalafdelingen frivillige kræfter. 

Hvad kræver det?

Ikke meget, kun at du har lyst til frivilligt arbejde og vil bruge cirka tre til fire timer om måneden. Enkelte ture kan være heldags. Du er også selv med til at planlægge turene og komme med forslag til ture, det vil sige, at du deltager i et planlægningsmøde en gang i kvartalet. Red barnet tilbyder ligeledes uddannelse for dig.

Får jeg noget?

Ja. Glade børns smil.

Hvor skal jeg henvende mig?

Du kan kontakte Tina Eldrup, på telefon 30 24 73 13 og få flere oplysninger.

Binder jeg mig?

Ja, det gør du – for en periode. Det er familier og børn der har brug for tryghed og tillid.