Teitur & Carl Emil Petersen vender tilbage til Fredericia og besøger Fredericia Teater

Det er ikke tilfældigheder der har gjort de 2 musikere, Teitur & Carl Emil Petersen, til eftertragtede af det Fredericianske publikum. Begge er solidt live navne og har imponerende bagkataloger som de fleste kan genkende.


Færøske Teitur Lassen besøger Fredericia onsdag d. 10. februar. Billetsalget starter i morgen d. 03. december. Med langt over 1.000 koncerter, 2 grammyer, 8 studiealbums og en garanti for udsolgte koncerter, bliver det et glædeligt gensyn. Han er af publikum og medmusikanter bliver karaktiseret som en fantastisk musikalitet. Senest udgivelse er albummet ’I Want To Be Kind’. Til forårets koncerter vil Teitur spille sange fra hele hans imponerende bagkatalog, helt nye sange og selvfølgelig publikumsfavoritter. Teitur har tradition for at invitere sine musikalske legekammerater med på scenen. Som altid bliver det magisk.


Danske Carl Emil Petersen besøger Fredericia lørdag d. 17. april. Billetsalget starter i dag. Under overskriften ’rock og rul i 10 år’ tager den unge Carl Emil Petersen på en mini-turne i hans danske yndlingsbyer. Carl Emil Petersen brød igennem i 2011, da Ulige Numre lagde en måbende musikbranche ned og genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren ‘København’. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø.

Carl Emil modtog som den yngste sangskriver nogensinde statens 3 årige arbejdslegat med blot 5 sange på CV’et. Bandet toppede på det guld-sælgende album ‘Grand Prix’ fra 2015, som blev kåret til årets ‘Rock album’ ved DMA samme år. Carl Emil slog også sit talent fast med den tidsløse sang om frihed og solidaritet, ’Frit Land’ som høstede Carl Emil DMA statuetten som “årets sangskriver”. I år blev sangen optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.


Carl Emil Petersen spillede sidst en live koncert i Fredericia tilbage i september. Koncerten var udsolgt og til stor begejstring for alle der deltog.

I 2021 er det 10 år siden Carl Emil først brød igennem med Ulige Numre. I et helt årti har han haft sin plads på den danske scene, som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge. Det markeres med en eksklusiv bandturné under overskriften ’10 år i Rock og rul’.


Mere info: www.tojhuset.dk

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Steffen
Steffen
1 måned siden

2 totalt ukendte navne besøger Fredericia.