Vagtchef Steffen Wolf fra Sydøstjyllands Politi, kunne bringe en døgnrapport med flere sprit- og narkosager. 

Klokken 17.02 stopper politiet en 44-årig mand på Fynsvej i Kolding. Føreren, der kommer fra Gram i Sønderjylland, viser sig at være spirituspåvirket. Han bliver sigtet og taget med til en blodprøve.

Kl. 22.28 skal vi til Havnegade i Vejle,  en patrulje spotter en mand, der ryger skunk, mens en makker står ved siden af. De to 20-årige unge mænd bliver begge skønnet påvirket af narkotikaen, og bliver samtidig fundet i besiddelse af en joint. Politiet sigter dem derefter.

Igen i Vejle, denne gang ved Dæmningen kl. 23.10 udviser en 21-årig mand voldelig adfærd i form af tildeling af en lussing på en anden mand, der er tilstede. Den 21-årig mand bliver sigtet. Der er ingen info på den forurettede, udover, at han er okay. 

Sidst er Sydøstjyllands Politi på Strevelinsvej i Fredericia, hvor en patrulje spotter en personbil, der kører med det lange lys tændt. Derfor bliver bilen bemærket og sendt til standsning. En 19-årig fører, der sidder bag rattet er spirituspåvirket, og det ender ud i en sigtelse og en tur til blodprøvetagning.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer