Vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi kunne berette om en travl søndag eftermiddag i politikredsen med færdselsuheld, indbrud og anholdelser.

-Vi starter kl. 10.47 på Vejlevej i Kolding, hvor et færdselsuheld fandt sted denne formiddag. Der er tale om en en 41-årig mand fra Vejen, som skulle krydse et kryds. Inden han når at få bremset op for rødt, påkører den 41-årig mand en anden personbil, med en 30-årig mandlig fører fra Fredericia bag rettet. Heldigvis skete der kun ringe materiel skade, og ingen personer kom til skade på stedet.

-Igen i Kolding må Sydøstjyllands Politi køre til endnu et færdselsuheld, denne gang på Skovvangen ved Bilka. En kvindelig 19-årig fører af en personbil, påkører en anden personbil i forvirring over markeringerne, der er på stedet. Føreren af den påkørte personbil er en 17-årig ung mand fra årgang 04. Da føreren af den påkørte bil ikke har førerret, må politiet sigte den unge mand. Igen skete der heldigvis kun ringe materielskade på bilerne.

På Seest Bakke i Kolding modtog politiet klokken 13.27 en anmeldelse om indbrud i en villa. Der er opbrudt en dør, men man har ikke overblik over tyvekoster endnu, men hvis nogen har set noget, må de gerne kontakte Sydøstjyllands Politi.

Endelig kunne Grønlund komme med en kort opdatering på politiaktionen ved Cirkle K. Læs mere her

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer