Fredericia AVISEN har indgået et samarbejde med Historiske Rejser og præsenterer nu unikke læserrejser. Læserrejserne adskiller sig fra de gængse rejser ved ofte at være skruet anderledes sammen og kombinere kendte skønne steder med mere uprøvede turistområder. Fredericia AVISEN har allieret sig med den 38-årige Historiker og mangeårige rejseleder Anders Bager Eriksen til at forestå rejserne.

“Anders har mange års erfaring som rejseleder, hvor han siden 2001 har været i rejsebranchen og siden 2015 drevet Historiske Rejser. Det vil ofte være Anders selv, der tager med som rejseleder og dermed står for formidlingen og varetagelsen af rejserne, hvilket er garantien for at kvaliteten på turene vil være i top både praktisk og formidlingsmæssigt,” fortæller Chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen og fortsætter:

“I vil samtidig møde Anders som skribent på avisen om, emner der knytter sig til rejserne. Da Anders også er bekendt med Fredericias historie, kan der ofte på turene være paralleller til nogle af de emner vi kender, men på en måde så det passer til rejsen. Rejserne vil gå til Europa, hvor Anders har en stor erfaring i en lang række af lande som Tyskland, Polen, Tjekkiet, Holland, Belgien, Frankrig og Italien samt ikke at forglemme de britiske øer. Vi ser meget frem til dette spændende og kulturelle samarbejde.”

Dresden Slot

Første stop: Dresden

“Den første rejse går til Dresden i dagene 8.-12.september 2019. Her kan du blandt andet opleve, at vi bor centralt i gåafstand til det historiske centrum, hvor vi på byrundtur kommer omkring Semperoperaen, Zwinger-Museerne, Residensslottet og Frauenkirche. Derudover en tur til Theresienstadt i Tjekkiet, med panoramatur langs den tjekkiske del af Elben og sejltur på samme flod op igennem det klippefyldte Saksiske Schweiz og hele vejen til Dresden,” fortæller Anders Bager Eriksen og fortsætter:

“Vi får ydermere en specialtur i bus og til fods i det autentiske Dresden, hvor der relateres til bombardementet af Dresden i februar 1945. Turen til og fra Dresden byder på oplevelser begge veje. På turen mod Dresden har vi indlagt frokost på Hundertwasser-Banegården i Uelzen med dens alternative former og en lille rundvisning, mens vi på hjemturen starter dagen med panoramakørsel langs Elben over byerne Meissen og Torgau, inden vi i Lutherbyen Wittenberg får en rundvisning igennem Reformationens vigtigste by og spiser frokost. Læs mere om rejsen her.

Prisen for rejsen er 3999 kr. og inkluder alle udflugter, sejltur, rundvisninger, frokost på ud- og hjemtur, samt aftensmad første aften og morgenmad i bussen. Tilmeld jer direkte til Anders hos Historiske Rejser på 20 93 17 14 eller mail@historiskerejser.dk.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?