Det var Vagtchef Henrik Dam, der stod for søndagens første briefing til pressen. Han kunne fortælle om flere hændelser fra Kolding.

»Klokken 16.50 alarmeres TrekantBrand, da der meldes om røgudvikling og brand i en 6-etages bygning på Fjordbrynet. Heldigvis er der ingen ild. En eltavle er kortsluttet, men der er ikke sket skade på bygningen som følge heraf,« fortæller Vagtchefen og fortsætter:

»Klokken 19.10 kører en 18-årig mand galt på Teglgårdsvej, da han kører i vestlig retning. Han mister herredømmet og kører ind i en mur og tre el-bokse. Ingen personskade fra denne ulykke.«

»Klokken 20.39 anmeldes et indbrud i en villa på Højbovej. Det er sket mellem 18.00-20.35. Gerningsmanden har opbrudt et vindue med et koben, og har haft held til at stjæle diverse indbo. Man er ved at gøre op, hvad der er stjålet,« fortæller Vagtchefen.

»Senere lørdag aften mister en ukendt fører herredømmet over en bil, da han kører i nordlig retning på den Sønderjyske Motorvej. Ulykken sker ved afkørsel 64 (tæt på Seest). Han kører ud i rabatten og rammer et træ. Han er selv flygtet fra stedet, og vi har ikke noget signalement. Dog finder vi en passager i bilen. Her er der tale om en 33-årig mand fra Frederiksberg. Han kommer på skadestuen med en mindre skade på benet eller hoften,« siger Henrik Dam og slutter:

»Klokken 02.50 stopper vi en 52-årig mand på Tvedvej med spiritus i blodet, hvilket han sigtes for og tages med til en blodprøve.«

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer