Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, stod for dagens tidlige pressebriefing. Han lagde ud med at sige, at der generelt har været over 30 henvendelser til politiet omkring høj musik i hele politikredsen.

Lørdag ved 8-tiden rykkede politiet ud til Korskærvæj sammen med TrekantBrand. Det skete, fordi et 18 måneder gammelt barn sad inde i en bil, der var gået i baglås. Man kunne ikke komme ind til barnet, og derfor kom der en anmeldelse på det. Det lykkedes for brandvæsnet efter kort tid at komme ind og få barnet ud.

I Danmarksgade klokken 02:10 var en 18-årig fredericiansk mand kortvarigt anholdt. Han råbte og skreg, og havde voldelig adfærd. Da han var spirituspåvirket kunne han hverken huske sit navn eller bopæl, og han fulgte efter forbipasserende. Derfor blev politiet tilkaldt. Politiet tog sig af ham, og gav ham en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og kørte ham efterfølgende hjem.

Fredag klokken 21:55 var der mistanke om, at der var blevet sejlet i spirituspåvirket tilstandstand, da en båd med unge mennesker gik til lands ved Lystbådehavnen på Jesper Banksvej. Politiet kom til stedet og fandt båden. De fik en snak med ham, der havde sejlet båden, og det viste sig, at der ikke var tale om, at han var påvirket af spiritus.

Den sidste hændelse på døgnrapporten fra Fredericia skete klokken 17:07 på Holstensvej, hvor en 27-årig mand fra Nr. Aaby blev standset og sigtet for at køre påvirket af euforiserende stoffer. Manden erkendte at have røget hash et par timer inden, at han blev stoppet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer