Forside Danmark Ti Trin Ned puster internationalt liv i ny bydel

Ti Trin Ned puster internationalt liv i ny bydel

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

I Kanalbyen var der stor glæde i går aftes, da Michelinstjernerne blev uddelt i Aarhus, og Fredericias Ti Trin Ned var på listen over de få danske restauranter, der kan kalde sig, “Michelinrestaurant”. Gennem det seneste år han man arbejdet på højttryk på at flytte Ti Trin Ned fra Norgesgade til Toldkammeret i Kanalbyen.

At beholde stjernen og kunne bygge videre på konceptet i Sønder Voldgade-kvarterets nye faciliter er vigtigt for Ti Trin Ned, men også for Kanalbyen, da det årligt vil tiltrække tusindevis af mulige bosættere og ambassadører.

Michelinuddeling 2019. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
Michelinuddeling 2019. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Vi udvikler et unik kvarter i Sønder Voldgade, og at kvarteret samtidig har en internationalt anerkendt Michelinrestaurant, som Ti Trin Ned er en identitetsmarkør, hertil kommer den fantatiske arkitektur, områdeplanen og kvaliteten i byggeriet. At have Ti Trin Ned er også med til at puste liv i en bydel, og når det samtidig er en restaurant, som involverer sig i lokalsamfundet, som tilmed har en stærk lokalforankring, så giver det synergier og stor værdi “, siger Projektdirektør i Kanalbyen, Tim E. Halvorsen og fortsætter:

“Nu er alle klar til en frisk sæson, og jeg glæder mig over, at alle lagde sig i selen at få flytteprojektet til at blive en succes. Nu kan Ti Trin Ned bruge 2019 til at erobrere nyt land med det optimale udgangspunkt. Jeg glæder mig til 2019.”

Michelinuddeling 2019. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
Michelinuddeling 2019. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Hvad betyder det for jer at have en Michelinrestaurant i Kanalbyen?

“Det betyder virkelig meget. Husk på, at hver aften, hvor de har åben, vil 50-60 mennesker gæste Kanalbyen. De vil se, hvad det er for en by, vi bygger. Jeg er helt sikker på, at det vil give os tusindevis af ambassadører, og i sidste ende betyde, at flere bosætter sig i Fredericia Kommune, midtbyen og Kanalbyen. Ydermere er det en fortløbende kampagne for den gode mad og den smukke bydel,” siger Tim E. Halvorsen og slutter med en hilsen:

“Tillykke til Mette, Rainer og holdet. I er dygtige. I vinder priser flere gange om året og med Michelinstjernen i går, fik I endnu et hædersbevis. Stort tillykke. Det er desuden godt skuldret med flytningen. Godt set, at I skulle rykke herned, og ikke mindst, at I havde is i maven, samtidig med, at I skulle få bjerget stjernen i hus. Tak for det gode samarbejde, særligt i forbindelse med byggeprocessen, og de udfordringer, såden en kan medføre. Vi er stolte og glæder os til at se jer nå jeres næste mål”.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL