Forside Erhverv Iværksætterforløb med nye aspekter og muligheder

Iværksætterforløb med nye aspekter og muligheder

DEL

Business Fredericia og Middelfart Erhvervscenter er gået sammen om et nyt spændende iværksætterkursusforløb med start den 28. februar. Kurset er både til iværksætteren med et CVR-nummer og hende eller ham med iværksætteren i maven. Kurset tager udgangpunkt i de redskaber, som er gode at have, når man kaster sig ud på den tynde is som selvstændig.

Der vil blive inspireret og arbejdet med alt fra markedsføring, økonomi, ideer til forretningsplaner, og iværksætterkonsulent hos Business Fredericia, Stephen Bihl glæder sig meget til de seks kursusaftener.

“Vi ønsker at inddrage iværksætteren på en anden måde end tidligere. Det sker via løbende spørgsmål, temaaftener og vidensindlæg. De løbende spørgsmål undervejs er en ny form. Tidligere har vi afholdt oplæg på mellem tre kvarter og halvanden time, nu tager vi flere pauser og giver plads til spørgsmål, også til de spørgsmål, hvor nogle måske ikke ønsker at spørge i den større forsamling”, fortæller Stephen Bihl og fortsætter:

“Indholdet er både penge, skat, markedsføring og de individuelle spørgsmål. Vi vil også fokusere på, at man skal være skarp i elevatortalen – sin pitch, når man skal fortælle om sin ide. Det er faktisk ikke meget anderledes end Løvens Hule, men måske lidt mere venligt, og ikke så underholdende, men det professionelle rådgivning og sparringen i fællesskab er jeg sikker på, giver deltagerne noget at tage med fra aftenener.”

Er der bestemte iværksættermålgrupper, I går efter?

“Alle er velkomne, men målgruppen er præ-iværksættere. Dem som går med tanken om at starte noget op eller som har fået et CVR-nummer for kort tid siden. Dem kan vi hjælpe, og vi er både vejledere og konsulenter til stede, hvilket giver mulighed for one on one, og i det hele taget at komme spadestikket dybere,” fortæller Stephen Bihl.

Om iværksætterkurset

Kursisterne bliver involveret mere end tidligere, hvilket blandt andet indebærer, at de får til opgave at arbejde med deres forretningsplan under forløbet, de skal lære at pitche en kort salgstale om deres produkt, virksomhed eller ide. Og så får de som noget nyt mulighed for at speeddate med rådgiverne, der holder oplæg på kurset. Speeddatingen går ud på, at deltagerne kan booke ca.10 minutter hos rådgiverne efter aftenens oplæg, og på den måde få svar på spørgsmål, der vedrører deres virksomhed.

Kurset strækker sig over seks hverdagsaftener.

Du vil også blive udstyret med de værktøjer, der er vigtige i din opstartsfase – f.eks hjælp til din økonomi, markedsføring, salg og meget andet.

Du får desuden mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre, der ligesom dig går med iværksættertanker.

Kom godt i gang med din virksomhed

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man står på tærkslen til en ny tilværelse som iværksætter. Det ved vi, da vi dagligt vejleder og arbejder med mange iværksættere. Det har vi gjort i flere år.

De områder, der har været flest spørgsmål til og mest usikkerhed omkring, har vi samlet i en kursusrække. Seks aftener hvor du får mulighed for at stille spørgsmål, høre om andres erfaringer og være sammen andre, der er i samme båd som dig. Se det spændende program herunder, og ring og få en snak om, hvad vi ellers kan gøre for dig og din fremtid. Måske er vores kursus, det der gør, at du tør tage springet? Tilmelding sker her

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her
DEL