Det danske U21-landshold tager i næste uge hul på en lidt anderledes EM-slutrunde med gruppespil i marts og knock-out-kampe i juni. En trup, der giver plads til to mulige debutanter herunder den kun 17-årige Wahid Faghir fra Vejle Boldklub.

U21-landsholdet kvalificerede sig i oktober for fjerde U21 EM-slutrunde i streg, men grundet Corona er afviklingen af slutrunden i en lidt anden form end normalt. Derfor tager Danmark allerede tager hul på EM-gruppespillet den 25. marts mod Frankrig.

Et EM i marts betyder også sammenfald med starten på VM-kvalifikation for Herrelandsholdet. Det betyder, at flere spillere, der normalt ville være med U21-landsholdet, er udtaget til Herrelandsholdet.

Det har givet plads til to nye ansigter i Albert Capellas trup på 23 spillere. Det drejer sig om Nikolai Baden Frederiksen, som er udlejet fra Juventus til østrigske WSG Wattens, og den kun 17-årige Wahid Faghir fra Vejle Boldklub. Derudover er der comeback til Mads Roerslev fra Brentford og Andreas Poulsen fra Borussia Mönchengladbach, der i denne sæson er udlejet til Austria Wien.

U21-landstræner Albert Capellas har i mange måneder set frem til den store slutrunde. Han glæder sig over sin stærke trup:

”Vi har alle på holdet set frem til slutrunden i lang tid. Vi har forberedt os i mange måneder og ser frem til endelig at arbejde målrettet frem mod vores kamp mod Frankrig, som er en nøglekamp for os. I vores trup er der både et par nye navne og hele 10 spillere, der også kan være med på det næste U21-landshold. Det er flot og siger meget om det talentarbejde, der foregår i Danmark i øjeblikket,” siger Albert Capellas.

Se truppen herunder:

Oliver Christensen, OB
Peter Vindahl Jensen, FC Nordsjælland
Mads Hermansen, Brøndby
Rasmus Carstensen, Silkeborg
Mads Roerslev, Brentford
Victor Nelsson, FC København
Sebastian Hausner, AGF
Mads Bech, Brentford
Frederik Alves, West Ham
Andreas Poulsen, Austria Wien
Magnus Kofod, FC Nordsjælland
Nikolas Nartey, Sandhausen 
Nikolai Laursen, FC Emmen
Victor Jensen, FC Nordsjælland
Morten Hjulmand, Lecce
Jesper Lindstrøm, Brøndby
Carlo Holse, Rosenborg
Anders Dreyer, FC Midtjylland
Gustav Isaksen, FC Midtjylland
Jacob Bruun Larsen, Anderlecht
Mohamed Daramy, FC København
Nikolai Baden Frederiksen, WSG Tirol
Wahid Faghir, Vejle 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer