Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz stod for lørdagens 10-briefing.

En 28-årig kvinde blev i går mellem 15.00-15.30 bestjålet, da hun var ved at betale ved kassen i Føtex. Kvinden havde lagt sin pung for at skanne sine varer, da hun opdagede, at pungen er væk.

“Vi mistænker en kvinde mellem 28-32 år for at være den, der kunne have stjålet pungen. Hun havde brunt hår, der var opsat i en knold. Hun skønnes at være ca. 160 cm høj og kraftigt bygget,” fortæller Vagtchefen.

Klokken 8.31 kørte to biler sammen mellem Oldenborggade og Købmagergade

“Der er tale om en vigepligtsulykke, hvor den ene part svinger til venstre af Oldenborggade og overser sin vigepligt, hvorfor part to rammes. Der skete ingen personskade og kun ringe materiel skade. Den ene part er en 55-årig mand fra Bredstrup, den anden part har vi ikke information på endnu,” fortæller Hans Hoffensetz.

Kvinde kunne ikke betale regningen

I Kolding måtte politiet tilkaldes, da en 30-årig kvinde fra Fredericia kørte fra Holstebro til Kolding i taxa. Det kostede 2500 kroner, hvilket kvinden ikke kunne betale. Kvinden har fået til i dag til at betale taxaregninge.

34 anmeldelser for høj musik i kredsen

Der har været flere anmeldelser om høj musik i politikredsen.

“Vi har været ude mange steder, vi tager det meget seriøst, men de fleste gange har folk enten skruet ned med det samme, eller også har musikken været slukket, når vi er nået frem,” siger vagtchefen.

Klokken 03.27 måtte politiet en tur til Treldenæsvej, idet der var høj musik fra en privat bopæl.

“Politiet bad musiklytterne om at skrue ned, hvilket blev efterlevet,” fortæller Hoffensetz.

Klokken 01.26 måtte politiet en tur til beboerhuset i Sønderparken, Prangervej. Anmelder havde meldt høj musik for åbne døre og vinduer. Da politiet nåede frem var festen og musikken dog slut.

Klokken 03.56 måtte politiet en tur til Gothersgade i Fredericia, da en baggårdsfest larmede lidt for meget. “Det var tredje weekend i streg, og vi fik talt med personen, der boede på adressen, hvorefter vi gav et påbud mod at spille høj musik. Det blev efterlevet,” fortæller Hans Hoffensetz.

Klokke 21.10 måtte politiet en tur Erritsø Bygade efter en anmeldelse om høj musik.

17-årig råbte efter pige og politi

Klokken 22.56 var politiet en tur forbi Urbania Beach Bar. “Her råbte en 17-årig mand voldsomt af en pige. Politiet bad ham dæmpe sig lidt, og tjekkede efterfølgende om pigen var okay. Da politiet kører fra stedet, råber den unge mand: Fucking bumser og perler, hvilket medførte en sigtelse for fornærmede tiltale mod polititjenestemand,” siger Hoffensetz.

30-årig mand sigtet for trusler

“Klokken 22.10 måtte politiet til Østerstrand, da en 30-årig mand truede med at stikke med kniv. SSP var på stedet, men det forhindrede ikke manden i trusler. Manden blev anholdt og sigtet for trusler på livet. Han blev senere løsladt og bortvist fra stedet,” siger vagtchefen

58-årig mand kørte galt på scooter

En 58-årig mand fra Fredericia kørte i går galt på sin scooter ved Nørre Port, da han i modsatte vognbane ramte en bil, ført af en 65-årig mand. Scooterføreren blev efterfølgende kørt til Kolding Sygehus, hans tilstand er uvis, men der er tale om spirituskørsel,” slutter Hoffensetz.

Leave a Reply