Sydøstjyllands Politis vagtchef, Hans Hoffensetz  kunne på dagens tidlige døgnrapport meddele om sager, der tegner på et brag af en genåbning i bylivet. Læs med lige her, når Hoffensetz fortæller om en farlig voldsepisode, der foregik i går aftes i Fredericia

Døgnrapporten startes i Kolding kl. 00.39, hvor en 21-årig mand er blevet standset spirituspåvirket i sin sorte Volkswagen Polo på Langelinie. Han anholdes og tages med til en blodprøve. 

I Vendersgade, Fredericia måtte politiet i nat rykke ud til en voldssag, hvor begge parter inklusiv den forurettede, også blev anholdt. 

-Sydøstjyllands Politi får kl. 02.45 en anmeldelse om slagsmål. Da politiet ankommer til stedet, er en 17-årig ung mand, som kommer fra en fest oppe i en lejlighed blevet slået i hovedet med en flaske. Men da politiet spørger ind til sagen og kommer til hjælp, begynder den unge mand både at skubbe politiet, men råber og skriger også efter dem, hvor udtalelser som “fucking pansersvin” og “fucking ludere”, bliver brugt. Derfor vælger politiet at anholde den unge mand og tage ham med. Der er tale om en voldssag og den unge mand bliver sigtet, for at have været fornærmelig overfor politiet.

De seneste weekender har Sydøstjyllands Politi oplevet larm og musik til ulempe ved Seest Boldklub i Kolding. 

-Da politiet første gang ankommer i går kl. 23.21 er der ca. 20 unge mennesker til stede, i aldersgruppen 15-16 år. De unge mennesker fordufter lige som politiet kommer, men igen kl. 00.14 kører Sydøstjyllands Politi derned, hvor de unge mennesker igen løber væk. Politiet får en snak med få af de unge.

Fester og høj musik spiller en stor rolle i dagens døgnrapport. Man har i tidsrummet fra kl. 01-03 været ude til hele seks begivenheder, hvor der var uro og støj. Alle gange har man fået skruet ned.

På Nielsskovvej i Vejle, har en 21-årig kvinde påkørt en bil, der holdt stille. Der er ingen personskade sket, men kvinden mistænkes for at have været alkoholpåvirket.

Til sidst slutter Hoffensetz af med en sag fra Kolding, hvor en 34-årig fredericiansk fører bil, selvom han er frakendt kørekort. Manden bliver sigtet.  

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer