Det bliver den unge og talentfulde danske singer-songwriter, Filip, som skal opvarme for Elton John i Byparken i Vejle d. 23. juni 2015. Filip går på scenen kl. 19:00 – ca. 19:30. Elton går på scenen kl. 20:00.

Filip vil underholde med egne originale sange, som netop er udgivet på en EP. Og spille/synge “Midsommervisen”, hvor der lægges op til fællessang – i god tråd med traditionen på Skt. Hans Aften.

Talentfuld dansk singer-songwriter

Filip har netop udgivet en EP, som er produceret af den anerkendte grammy-vinder og producer Andy Wright (Simple Minds, Natalie Imbruglia m.fl.). I november 2014 spillede han opvarmning for James Blunt.

I den forbindelse udtalte James Blunt:“Stort talent, med en stor fremtid foran sig.”

Filip er overvældet over at skulle spille opvarmning for musiklegenden Elton John:

“I fredags sad jeg på en restaurant og fejrede, at jeg havde afsluttet den sidste eksamen i skolen, da min telefon ringede. Det var min manager, som gav mig nyheden om, at jeg var blevet godkendt som opvarmning til Elton John i Byparken i Vejle den 23. juni. Det er helt uvirkeligt, at jeg skal dele scene med en af de største musikstjerner nogensinde!”

Klassisk blues, akustisk rock og midsommersang

Filips’ musik trækker på klassisk blues og akustisk rock. Han er fx påvirket af Eric Clapton, Jason Mraz og John Mayor. Filip blander disse stilarter med sin unikke vokal, sammen med guitar og klaver. Samtidigt kan publikum glæde sig til en ekstraordinær performer på scenen.

Lyt til Filip her: https://www.youtube.com/watch?v=VEUvXc9tmsU

Udover at underholde med egne originale sange, vil Filip også underholde med fællessang – Midsommervisen -, som det hører sig til på en Skt. Hans Aften.