Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Der har været en del indbrud i weekendens løb, og flere af dem kan formentlig kædes sammen, oplyser vicepolitikommisær Finn Ellesgaard på dagens pressebriefing.

På Baunevej i Snoghøj har der været indbrud, man kom og stjal en MacBook Air. På Lærkevej har der også være ubudne gæster. Det skete mellem fredag klokken 18:00 – 21:00, hvor man har knust en terassedør og stjålet smykker og en computer.

Lørdag har der været indbrud på Calvinsvej. Det er sket lørdag i tidsrummet 08:00 – 20:00, og søndag har der også været gang i indbrudsbølgen.

På Bülowsvej er der blevet stjålet en Huawei mobiltelefon og en pung indholdende kreditkort og lignende. På Asser Jensens Vej har der været indbrud søndag mellem klokken 13:30 – 20:05, hvor man har opbrudt et stuevindue, og stjålet en iPhone, et mindre kontantbeløb samt smykker.

I vestbyen er der noteret to indbrud søndag. Det ene fandt sted på Stenhøjvænget i tidsrummet 17:30 – 19:30, hvor man er kommet ind via en terassedør. Det sidste indbrud fandt sted på Uranusvænget, hvor to gerningsmænd er set flygte klokken 20:39. Et soveværelsevindue er blevet opbrudt, men der er ikke stjålet noget. Man har set to personer i forbindelse med indbruddet, men der er ikke noget signalement. Politiet blev tilkaldt og ledte efter gerningsmændene og spor i området. Det lykkedes ikke at finde de to personer, men til gengæld fandt man koster fra andre indbrud, blandt andet en mobiltelefon. Det er uvist om kosterne stammer fra andre indbrud i weekendens løb, da efterforskning sidder med sagen.

To episoder på Vejlevej

I løbet af weekenden har der været to episoder på Vejlevej af forskellig karakter. Den ene omhandler kørsel i frakendelsestiden. Den fandt sted søndag klokken 08:24 på Vejlevej, hvor en 29-årig mand fra Fredericia blev bragt til standsning i en bil, og han fik en sigtelse med på vejen for det nævnte forhold.

Fredag klokken 16:37 har der været trussel med kniv ved Lidl på Vejlevej. Hvad der præcis er sket forud ved politiet ikke endnu, da der ingen parter var på stedet, da politiet kom frem. Hvis nogen har set noget hører politiet gerne fra dem på telefon 114.

Patrulje påkørte knallertfører

Fredag klokken 18:35 ville politiet standse en knallert på Hudslodsvej, og i den forbindelse skete der en påkørsel af den 17-årig knallertfører fra Fredericia. Finn Ellesgaard oplyser, at drengen blev kørt på skadestuen, da han havde slået benet, men han ønsker ikke at udtale sig yderligere omkring episoden. Sagen overgår til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, der har har til opgave at efterforske strafbare forhold begået af politipersonale i tjenesten samt sager om personer, der er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Fredericia AVISEN har talt med pårørende til den 17-årig, som oplyser, at drengen ligger på Kolding Sygehus og har brækket benet to steder.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer