17-årig Wahid Fagir fik blev Vejle Boldklubs helt, da klubben vandt for første gang siden d. 26. oktober. Det skete da den unge angriber scorede kampens enlige mål, da vejlenserne vandt over SønderjyskE på udebane.

Vejle fik en god start på tilværelsen i 3F Superligaen, men som sæsonen er skredet frem er det gået ned ad bakke. Et nederlag til Randers d. 30. oktober satte gang i den negative stime, og det skulle der gøres op med i dagens opgør mod SønderjyskE, hvor Vejle havde to ændringer i startopstillingen i forhold til den forrige kamp mod AGF. Ud var gledet Malte Amundsen, der blev erstatte af Pierre Bengtsson, og der var også blevet plads til Lukas Engel, der afløste Arbnor Mucolli, som afsonede karantæne.

I første halvleg skete der ikke det store. Højdepunktet var, da Vejle appellerede for straffespark, da Lundrim Hetemi blev nedlagt, men hverken dommer Aydin Uslu eller VAR-vognen dømte noget i forbindelse med episoden, og derfor var stillingen ved pausen 0-0.

Der kom gang i den fra anden hallvegs start. Det skete efter, at Allan Sousa spillede Wahid Faghir i feltet, og efter et træk bragede den unge angriber bolden op i i trekanten, og er dermed stadig den eneste Vejle-spiller, der har scoret siden sjette runde, hvor Saeid Ezatolahi nettede mod AaB.

Som kampen skred frem pressede SønderjyskE mere og mere på, men Vejle stod imod og endte med at vinde opgøret, og det sender vejlenserne på niendepladsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer