Forside Fredericia 17-årig bevæbnet med kniv ville lave røveri

17-årig bevæbnet med kniv ville lave røveri

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Mellem lørdag klokken 18:30 og frem til søndag klokken 15:30 har der været indbrud i et fritidshus i Fuglsanghave. Gerningsmanden har fjernet skruer fra dørens låsebeslag, og stjal en dab-radio og en almindelige radio.

Lørdag klokken 13:30 har der været butikstyveri i Matas i Gothersgade. En 41-årig mand fra Helsingør blev opdaget i at stjæle for 4.425 kroner herreparfume. I første omgang lykkedes det den 41-årig mand at komme ud af butikken, men to vidner så det og tilbageholdt ham og kontaktede politiet, som sigtede manden, der efterfølgende har fået en bøde for forseelsen.

Søndag klokken 19:05 ville en 17-årig dreng lave røveri i Treldevejens Kiosk. Den 17-årig indfandt sig i kiosken med en kniv i hånden. Kioskejeren kaldte på en kunde, som befandt sig i et andet lokale, og det fik gerningsmanden til at stikke af til fods. Gerningsmanden fik derfor ikke noget udbytte, men politiet var ude at søge efter gerningsmanden efterfølgende. En hundepatrulje fandt frem til en ung mand, som fandt frem til en person, som passede på signalementet. Den 17-årig sidder pt. til afhøring, og det vurderes nu om han skal fremstilles.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?
DEL