Fredericia / Middelfart Døgnrapport

Der er i det forgange døgn ikke noteret noget på døgnrapporten i Fredericia, men til gengæld er der noteret på Middelfart-delen.

Indbrud i privat beboelse

Onsdag har der været indbrudsforsøg på Endelavevej i Middelfart klokken 19:05 onsdag aften, hvor et vindue blev forsøgt opbrudt med koben eller lignende. Der har ikke været nogen inde i huset, hvor en alarm blev aktiveret.

Indbrud i privat beboelse

Mellem tirsdag klokken 15:00 til onsdag klokken 17:00 har der været indbrud i en lejlighed på Gasværksvej i Middelfart. Man har været rundt i stuen, køkkenet og i soveværelset. Der er blevet stjålet en Kaj Bojesen abe og en pung med kontanter.

Indbrud i privat beboelse

Melle onsdag klokken 16:00 – 17:50 har der æret indbrud i en lejlighed på Brovejen i Middelfart. Det er sket i en lejlighed i stueetagen, hvor et vindue er blevet opbrudt i soveværelset, som formentlig er opbrudt med et koben. Der er stjålet euro, canadiske dollars, rubins, fem dameure, et herreur, øreringe, to pas, to mobiltelefoner, en guldhalsæde, guldringe og en pung.

Indbrud i garage/udhus

Mellem tirsdag klokken 18:00 – onsdag klokken 06:00 er en hængelås på en træder til et udhus på Strømøvænget i Middelfart blevet opbrudt med en ukendt genstand. Der er stjålet en Bosch hækkeklipper og en hækkeklipper fra Jem&Fix.

Indbrud i privat beboelse

Mellem tirsdag klokken 17:00 – onsdag klokken 08:00 har der været indbrud i Rønnebærhaven i Ejby, hvor man har været rundt i hele huset. Der er blevet stjålet kontanter, et guldur af ukendt mærke med indgravering af anmelders fars navn og fødselsdato.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce