Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard Nielsen, stod mandagens pressebriefing. Han kunne fortælle om et roligt nytår, særligt på indbrudssiden, men han fandt dog en række hændelser fra Politikredsen. Der er blandt andet stjålet designermøbler, samt kørt med narkotika og alkohol i blodet.

»I Binderup ved Bjert, er der fra et fritidshus på Kystvejen stjålet seks designerspisestole og et spisebord. Det er sket mellem fredag klokken 15.00 og lørdag klokken 14.44. Tyven er formentligt kommet ind ved hjælp af et koben, da et vindue er brudt op,« sagde Finn Ellesgaard Nielsen og fortsatte:

»Den 1.1.2021 anholdes en 16-årig pige fra Kolding med stoffer og alkohol i blodet på Tankedalsvej. Hun kørte samtidig bil uden førerret, hvorfor hun sigtes for alle tre tilfælde.«

»Sidste tilfælde fra Kolding er en spirituskørsel i Skt. Jørgens Gade, hvor en 22-årig mand standses og anholdes med alkohol i blodet,« tilføjer Vicepolitikommissæren og fortæller om to sager fra Fredericia.

»Den 1.1.2021 bliver en 21-årig mand anholdt med stoffer i blodet på Røde Banke ved Davidsen,« fortæller Finn Ellesgaard og slutter med en kørsel uden førerret.

»Sidste hændelse i en meget kort døgnrapport fra Fredericia, sker på Snaremosevej den 30.12.2020, hvor en 32-årig mand standses uden førerret til en varebil.«

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer