En 15-årig dreng, der kørte knallert sent fredag aften, fik to sigtelser, da han kørte påvirket rundt.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne til at starte med fortælle om en række indbrud.

»Der har været indbrud på Thorsvej mellem fredag klokken 01:00 – 01:30, hvor man har knust en butiksrude til en virksomhed og gennemrodet den, men det fremgår ikke hvad der er stjålet,« siger Finn Ellesgaard og fortsætter:

»I Sønder Voldgade har der været indbrud på en byggeplads mellem fredag klokken 14:30 og søndag klokken 15:30. Man har opbrudt en dør til et skur, og muligvis stjålet værktøj,« forklarer Ellesgaard.

»Der har også været indbrud på en byggeplads på Bülows Kaserne. Det er sket mellem fredag klokken 16:00 og søndag klokken 15:30, hvor man har klippet beslaget over, men det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.«

»På Holtegårdsvej har der været forsøg på indbrud. Det er sket lørdag klokken 01:29, hvor to personer forsøgte at bryde ind, mens anmelder var hjemme. Man har forsøgt at komme ind via et kældervindue, men anmelder så to personer løbe væk. Der er ikke noget signalmanet af de to personer,« oplyser Finn Ellesgaard.

Mange færdselssager 

De resterende ting på døgnrapporten var færdselssager.

»Der har været en sag om spirituskørsel på Skærbækvej. Den er sket fredag klokken 16:58, hvor en 43-årig mand fra Fredericia, der kørte i personbil  blev sigtet for det, og det viste sig også, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Ligeledes kørte han bil i frakendelsestiden,« siger Finn Ellesgaard og fortsætter:

»Der har også været en spiritussag fra Prinsessegade fredag klokken 23:56. En 15-årig dreng fra Fredericia blev standset på knallert, og sigtet for at køre med en promille på over det tilladte, og det viste sig også, at han var påvirket af euforiserende stoffer.«

»Lørdag på Vejlevej ved Circle K blev en 20-årig mand i personbil standset, og han var påvirket af euforiserende stoffer og havde heller ikke førerret,« oplyser Finn Ellesgaard  og fortsætter:

»På Vesterbrogade kørte en 39-årig mand uden førerret, og det blev han derfor sigtet for. På Strevelinsvej blev en 34-årig kvinde fra Fredericia standset, og de viste sig, at hun kørte bil i frakendelsestiden,« siger Finn Ellesgaard og kommer ind på den sidste sag:

»Søndag klokken 01:05 på Taulovmotorvejen blev en 36-årig mand standset, og det viste sig, at han kørte bil i frakendelsestiden.«

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer