Per Rimmer-Kvalvig cykler i år til Paris for anden gang til fordel for Børnecancerfonden. Han har også for andet år i træk arrangeret stand up show i Panorama Fredericia. Det er nu på torsdag, når Lasse Rimmer gæster Fredericia. 

“Det ville jo være fantastisk at få udsolgt. Det ved jeg min mand drømmer om. Han vil så gerne gøre en forskel for de børn. Han gør i det daglige en forskel for udsatte børn, da han efter mange år i politiet, har valgt at arbejde som plejefar. Han ved ikke jeg sender det her til jer, men jeg ville bare prøve om jeg på en eller anden måde kunne hjælpe til at få hans drøm opfyldt,” fortæller Per Rimmer-Kvalvigs hustru, Ann Splidt Rimmer-Kvalvig til Fredericia AVISEN.

Team Rynkeby Trekanten inviterer til en forrygende aften i selskab med Lasse Rimmer og venner til fordel for Børnecancer Fonden.

Torsdag den 24. maj kl. 2000 leverer Lasse Rimmer og Venner et forrygende show på Panorama i Fredericia. Vennerne er et udpluk af toppen af Stand-UP scenen i Danmark. Frem til showet offentliggør vi navnene på vennerne her på gruppen.

Billetprisen er så lav som kr. 250. På første række er der 14 VIP-billetter til 500,- incl. gavekort til en af byens cafeer/restauranter på 250,-. Alle indtægter fra billetsalget går ubeskåret til Børnecancer Fonden, idet Lasse og venner stiller gratis op, vores sponsorer har sørget for bobler, kransekage og print af plakater, samt Panorama har lejet os salen kvit og frit. En fantastisk mulighed for at invitere konen eller kæresten ud samtidig med at man støtter et godt formål: Vores indsamling til Børnecancer Fonden.