Seks adresser i Vejle, hvorfra der drives prostitution, fik i går besøg af Sydøstjyllands Politi. I alt blev 14 personer anholdt i den forbindelse. 6 af de anholdte fremstilles i dag kl. 10.30 ved Retten i Kolding.

Sydøstjyllands Politi slog til på seks adresser i Vejle i går onsdag den 3. juni på baggrund af en længere efterforskning af en 57-årig mand og en 43-årig kvinde fra Vejle, der begge mistænkes for at drive bordelvirksomhed fra adresserne. 

De to personer blev anholdt under politiaktionen, og de sigtes nu for rufferi. I forbindelse med aktionen blev to øvrige kvinder på henholdsvis 48 år og 53 år antruffen, og på baggrund af nærmere undersøgelser sigtes de også for rufferi.

På adresserne blev også 10 prostituerede anholdt. To af dem blev anholdt og sigtet for at have overtrådt deres indrejseforbud, og de resterende for ikke at have gyldige opholdstilladelser og arbejdstilladelser. De sidstnævnte sager afgøres administrativt af Udlændingestyrelsen med henblik på udsendelse og indrejseforbud. 

Efter dagens grundlovsforhør, der formentlig bliver afholdt for lukkede døre, fortsætter efterforskningen i sagen. 

For Sydøstjyllands Politi møder anklager Mika Nissen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer