Den 28. februar og 1. marts er der Møde & Eventmesse i København. Det er den største årlige fagmesse for professionel mødeafholdelse og business events. Den anledning udnytter MeetingLillebælt til at gøre opmærksom på det helt unikke, man får ved at holde møder her på egnen, hvor mødestederne ligger meget tæt på hinanden, og hvor naturen har noget helt særligt at byde på.

Medlemmerne i MeetingLIllebælt har et stærkt samarbejde til daglig og vil også på messen fremstå samlet med én fælles stand.

Man kan leje sin egen ø

Ti mødesteder og oplevelser fra Lillebælt er samlet på Møde & Eventmessen 2018, herunder Messe C i Fredericia, som er et af de ganske få venues i Danmark, der rummer de helt store konferencer og events. Et særkende for det 33.000 m2 store messecenter er bl.a., at man har en eventafdeling med specielt talent for kreative events. ”Jeg er nærmest fagligt forelsket i deres eventplanlæggere, de kan så meget, endda også når budgetterne er små,” siger Møde- og Eventchef, Kitt Schou Morgen, Meeting Lillebælt. Hun vil være at træffe personligt på messen som kontaktperson for de mødesteder, som ikke har egen stand på selve dagen. Et af de mere specielle steder i området er eksempelvis Fænø Gods, som ligger på en ø i Lillebælt, hvor man kan leje hele øen og få maden serveret fra Henne Kirkeby Kro. Den slags findes ikke mange steder i landet.

Målet er at få Københavnere og jyder til Lillebælt

Det er målet at tiltrække mødegæster fra både København og resten af landet med netop så forskellige muligheder, som de to er et eksempel på. ”Og så er der jo Milling Park Hotel, som netop har fået en helt ny konferenceafdeling, som rummer op til 500 personer,” nævner Kitt Schou Morgen, mens hun understreger, at det er umuligt at fremhæve ét mødested frem for et andet. Samtlige mødesteder i destinationen ligger i kort afstand fra hinanden og kan derfor nemt indgå i fælles sammenhænge. De omkring 2000 mødeplanlæggere, som vil gæste messen, bliver budt på lokal street food fra Lillebælt regionen.

Fakta om Møde & Eventmessen

Møde & Eventmessen afholdes af firmaet Kursuslex den 28. februar og 1. marts i Bella Center. Det er 22. gang denne fagmesse afholdes. Der er over 300 udstillere af venues, catering, foredrag m.v. Alt vedrørende møde- og eventbranchen. Udstillerne kommer primært fra Danmark. Den 28. marts afsluttes messedagen med uddeling af Møde & Event Awards i 8 kategorier til de bedste udøvere landet over. Det er femte gang, denne award uddeles. Juryen består af et landsdækkende panel af udøvende mødeplanlæggere fra store danske virksomheder og organisationer. Der er 3 nominerede i hvert kategori. Der er gratis bustransport fra Fyn og Jylland til og fra messen.

Se mere om Møde- og Eventmessen her