Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens pressebriefing. Han startede med at komme med en opdatering på gårdagens brand i Lidl på Vejlevej. Det viste sig, at være en fejlalarm, der havde aktiveret røgkanonen.

Foruden branden var det en døgnrapport, der bestod af indbrud og butikstyveri. Onsdag klokken 12:14 er der anmeldt et indbrud i et kælderrum i Falstergade, hvor gerningsmanden har skaffet sig adgang ved at klippe en hængelås over. Der er stjålet er en bådmotor af mærket Mercury, fire højtalere, en Samsung soundbar, en PlayStation 3 og en pose med diverse tøj.

Klokken 14:30 var der en butikstyv på spil i Føtex på Venusvej. En 15-årig lokal  dreng blev opdaget i at ville stjæle to sandwich til en samlet værdi af 60 kroner.

Også i Super Brugsen på Nymarksvej har der været forsøg på butikstyveri. Det skete klokken 20:00, hvor to 13-årig drenge blev snuppet. De havde stjålet to Capri Sun, en pakke Stimorol tykkegummi, en pakke Twisters is, en pakke Mini Mint og en zaplighter til en samlet værdi af 97 kroner. Drengene erkender tyveriet, og i den forbindelse er værgerne blevet underrettet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply