Forside Fredericia 125 var til informationsmøde om talentklasser

125 var til informationsmøde om talentklasser

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Onsdag aften afholdt Ullerup Bæk Skolen og Fredericia Eliteidræt et informationsmøde i FIC Lounge vedrørende talentklasser. Med til mødet var også repræsentanter fra eliteidrætsklubberne FC Fredericia, Fredericia Triathlon Team, BPI Skydning, Fredericia Håndboldklub, Fredericia KF, Delta Svøm og Fredericia Badminton Club.

Til at starte med bød daglig leder af Fredericia Eliteidræt og Idrætschef i Fredericia Kommune, Keld Vestergaard, velkommen til de omkring 125 deltagere.

Hefter tog afdelingsleder på Ullerup Bæk Skolen, afd. Nørre Allé, Jakob Asmussen ordet og fortalte, at talentlinjen består af fire talentklasser. To i 7. klasse, en i 8. klasse og en i 9. klasse.

“Når vi tegner en aftale med en elev, går vi ikke op i det faglige, men i det sportslige. Motivationen og lysten til at gå i skole skal ses sammen med alle de ting, som kendetegner en god skoleelev. Vi som skole har et ansvar for at lave et forløb, hvor man tager hensyn til lektier, men også træningen. Skal man eksempelvis på træningslejr i Tyskland, så får man lov til det og man får udsat sine opgaver. På den måde tager vi ansvar for hverdagen, der skal hænge sammen med idræt,” sagde Jakob Asmussen.

Efter arrangementet blev der snakket flittigt mellem forældrene og børnene. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Undervejs blev det blandt andet nævnt, at triatleten Andreas Schilling har været tilknyttet Fredericia Eliteidræt, og i en video sagde Schilling:

“Fredericia Eliteidræt har betydet meget for min udvikling, og det har været med til at give mig den rigtige indstilling til sporten med at være seriøs og udvikle mig i den rigtige retning. Fredericia Eliteidræt har været med til at give mig tro på, at jeg kunne blive professionel.”

Keld Vestergaard glædede sig over det store fremmøde. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter arrangementet snakkede Fredericia AVISEN med Keld Vestergaard, som blandt andet glædede sig over det store fremmøde.

“Det er aldrig til at vide, hvor mange, der kommer, når der ikke er tilmelding til det, men vi havde sat 100 stole frem og måtte finde yderligere frem, så det var virkelig dejligt, og det vidner om, at de unge, som går i talentklasserne, har det godt og har fortalt gode ting om det,” sagde Keld og fortsatte:

“Det er også en rigtig god mulighed for at komme at høre om, hvad det med talentklasser egentlig er for noget. Der er mulighed for at møde de respektive klubber her, hvis man har spørgsmål til dem også,” forklarede Keld.

Der er ansøgningsfrist til talentklasserne d. 25. januar.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce
DEL