Som et led i kampagnen #sommerifredericia er det lokale firma 123fest hyret ind til at komme med hoppeborge, rodeotyr og andet sjov. Vi har talt med den ene indehaver, Simon Fauerskov.

På nærmest det værst tænkelige tidspunkt kom coronakrisen. Lige op til tiden, hvor 123fest plejer at have deres højsæson med arrangementer blev de ramt af den ene aflysning efter den anden, og det var noget, der kunne mærkes hos virksomheden, der holder til på Dannevirkevej.

Stille og roligt er Danmark genåbnet igen, og i særdeleshed i forbindelse med #sommerifredericia er 123fest igen kommet på banen. I forbindelse med, at 123fest var til stede i gågaderne i Fredericia talte vi med Simon Fauerskov.

“Vi har været ramt af corona. Alt vi havde, der skulle afholdes, blev aflyst, men så lavede vi et event, hvor man kunne hente gratis slush ice hos os, og så kunne vi mærke, at fredericianerne bakkede op om os. Vi har mærket stor opbakning fra borgerne, der har booket os, og det er vi virkelig taknemmelig for, og også Fredericia Shopping og andre aktører har været gode til at huske os i den forbindelse,” siger han til Fredericia AVISEN.

Det er ikke kun i Fredericia, at 123fest har opgaver. De er også hyret ind i andre byer til at skabe liv i gaderne.

“Vi har været i Albertslund og Køge, og det har været rigtig fint, men her i byen kender folk os. Flere kommer hen og siger hej, og fortæller, at de gerne vil booke os til deres kommende arrangementer,” forklarer Simon Fauerskov og fortsætter:

“Vi lever af, at folk må mødes og har byfester. Det er vores levebrød, men det er det slut med for i år. Derfor er vi rigtig glade for, at private bakker os op.”

Annonce

Det er særligt om fredagen, at 123fest er på banen i Fredericia, når der afholdes børnenes fredag i den nordlige ende af Gothersgade. Sidste fredag var der sat tre aktiviteter op, men nu på fredag og næste fredag er planen, at der også sættes noget op henne ved Ranch Svendsen. De aktiviteter, som der sættes op, har været med til at sprede glæde i gågaden.

“Vi oplever rigtig positiv respons. Vi har haft flere, der har spurgt, hvad det koster, men så har vi fortalt, at det er gratis. Vores oplevelse er, at det er rigtig mange turister, der kommer og prøver tingene, og det er rigtig godt. Så kommer de fra Fredericia med en god oplevelse, som gør, at de forhåbentligt kommer igen. Det er unikt det, der er skabt her i byen, med sådan et program, der er stablet på benene. Vi kan pege hen på infostandere og så står sommerens program på dem,” slutter Simon Fauerskov.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer