Så mange penge kan GF Forsikrings lokale bilforsikringskunder se frem til at nyde godt af i 2020, når GF TrekantOmrådet i starten af det nye år deler ud af overskuddet som et led i den fælles overskudsdeling.

Selvom de 10,4 millioner kroner skal fordeles blandt alle GF TrekantOmrådets bilister, er det en god håndfuld forsikringspenge, som den enkelte bilist kan se frem til at få retur. En typisk bilejer i Trekantområdet sparer nemlig mellem 600 og 1500 kroner på hver af sine bilforsikringer i GF i det kommende år.

GF Forsikrings lokale kunder har kørt udenom de værste bilulykker i 2019. Derfor får de nu en god sum penge tilbage for deres forsikring som et led i GF’s overskudsdeling.

Det præcise beløb afhænger af, hvor meget man betaler for sin bilforsikring, og det handler blandt andet om, hvor stor en bil man har, og hvor man bor.

– Der er mange omstændigheder, der gør, at vi har sådan et fint overskud i år. Vejret har blandt andet artet sig godt, og så har bilisterne i Trekantområdet kørt pænt. Jeg er naturligvis meget glad for overskuddet, som vi kan give tilbage til vores medlemmer. Det er jo det, vi står for i GF: Overskud til hinanden.

Sådan siger Jens-Peter Riis Jensen, der er formand for GF TrekantOmrådet, som dækker en stor del af Trekantområdet fra kontorerne i Fredericia og Billund.

De 10,4 millioner kroner bliver fordelt på baggrund af et solidaritetsprincip. Derfor får man også del i overskuddet, selvom man har anmeldt en skade i årets løb, eller hvis man først er blevet kunde i GF Forsikring i løbet af året.

Mere end bilforsikring

Det er ikke kun på bilforsikringen, der er udsigt til overskudsdeling i GF. GF-kunderne i Trekantområdet kan også se frem til at få overskudsdeling på deres andre private forsikringer. Det gælder for eksempel hus-, indbo- og ulykkesforsikringen, hvor overskuddet opgøres på landsplan.

Alle kunderne i GF TrekantOmrådet får i løbet af december besked om, hvor mange penge netop de får retur. Rent praktisk bliver den enkelte kundes andel af overskuddet trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.

GF’s forsikringer er netop blevet kåret til “Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk, der har testet forsikringspakker hos 13 forsikringsselskaber i hele Danmark.

Fakta om GF TrekantOmrådet

GF TrekantOmrådet dækker en stor del af Trekantområdet. Fra Tørring i nord og Vamdrup i syd til Fredercia i øst og Billund i vest. På kontorerne i Fredericia og Billund kan medlemmerne få personlig og nærværende rådgivning. GF TrekantOmrådet drives af en medlemsvalgt bestyrelse og har til formål at sikre kunderne gode forsikringer til den lavest mulige pris.

Sådan fungerer GF’s overskudsdeling: www.gfforsikring.dk/overskud

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/avis13.pdf?87
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer