Mens hele restaurationsmiljøet i Fredericia har været lukket ned for spisende gæster, så har fredericianerne til gengæld i stor stil udnyttet, at det har været muligt at få leveret take away til hoveddøren. 10 af de mest populære take away steder er nu nomineret til årets bedste take away restaurant. Fredericias mest populære restaurant kåres i løbet af juni måned.

Det er den landsdækkende take away portal Hungry.dk, der på baggrund af bl.a. fredericianernes bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen, har udvalgt de 10 nominerede restauranter. Men det er udelukkende byens brugere, som bestemmer vinderen.

“Vi har sammenholdt data fra kundernes bedømmelser med de oplysninger, vi har i databasen i øvrigt, og det giver os et præcist billede af, hvilke restauranter, der er mest populære,” siger Rune Risom adm. direktør hos Hungry.dk.

De nominerede spænder bredt

Madudvalget og retterne spænder meget bredt, viser listen over de nomineredealt fra burgere, pizzaer til Sushi, vietnamesisk, vegetar mm

De 10 nominerede restauranter er: Afandi, AquaBlu Restaurant, D’Leone, Joci Sushi, Lasani Pizza House, Leo’s Pizza, Napoli Pizza, Niso Sushi, Spice Vest Bistro, Top Pizza.

Fredericianerne skal afgive deres stemmer inden den 1. juni – det foregår på www.hungry.dk/hungryheroes. Herefter kåres vinderen i løbet af juni måned.

”Selvom take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, så viser vores analyser og statistikker, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er de mest populære take away retter. Det billede kendetegner også listen over de nominerede,” forklarer Rune Risom.

Alle tal og tendenser peger ifølge Rune Risom på, at det også langt ind i 2020erne er den klassiske take away, der vil drive udviklingen, mens mere bæredygtige og grønnere alternativer ikke slår igennem så hurtigt.

Med flere end 1500 restauranter i Danmark samlet online er Hungry.dk en af Danmarks førende take away-portaler. Via hjemmesiden Hungry.dk og Hungry Appen, kan danskerne nemt og hurtigt klikke sig ind på menukortene hos deres lokale restauranter og bestille deres take away – enten til afhentning eller udbringning.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Restaurant Fredericia
1 måned siden

Super god artikel om restauranter i Fredericia!