Efter længere tids overvejelser har Peter Sørensen meddelt Hobro IK sin opsigelse, da klubben er på vej i en ny og langsigtet retning, hvor egen talentafdeling vil have et større fokus, dog stadig med en målsætning om top-18 i Danmark.
 
Efter mere end to år som cheftræner, i Hobro IK, har Peter Sørensen, efter modne overvejelser og efter samtaler med Hobro IK, valgt at give dirigentstokken videre til en ny cheftræner.
 
Peter Sørensen, tiltrådte i 2019, da Hobro IK kæmpede for overlevelse i 3F Superligaen. Missionen lykkedes i første sæson, men i den efterfølgende sæson måtte Hobro IK forlade 3F Superligaen med mindst mulig margin, som den tredje af tre nedrykkere i den sæson, hvor 3F Superligaen blev skåret ned fra 14 til 12 hold.
 
Efter nedrykningen er Hobro IKs strategi at kombinere erfarne spillere med unge dygtige talenter og udvikle talenter fra egen talentafdeling til klubbens førstehold, og derfor er begge parter enige om, at nu er et godt tidspunkt at lade vejene skilles.
 
Peter Sørensen udtaler følgende om opsigelsen:

– Jeg har haft et par gode år i Hobro IK, og kommer til at savne klubben og alle de gode mennesker, som er i klubben. Siden efterårssæsonens afslutning har jeg haft nogle tiltagende tanker om, hvorvidt jeg er den rette til den mission, som Hobro IK nu står over for. Klubben har valgt at satse mere på at opbygge sin talentafdeling, og det er som alle ved en langsigtet proces. En proces, der nok passer bedre på en anden cheftræner end jeg selv, der har mere erfaring med at arbejde med en allerede etableret talentafdeling og bringe disse spilere det sidste stykke vej op til det højeste niveau.
 
– Samtidig er vi efter de første par kampe i foråret ikke i en position, hvor vi realistisk set spiller med om op- eller nedrykning, og derfor er tidspunktet godt til et trænerskifte, hvor en anden cheftræner kan få tid til at sætte sit eget præg på tingene, forklarer Peter Sørensen.
 
Peter Christensen, formand i Hobro IK, supplerer:
– Det er sjældent at en skilsmisse sker i gensidig enighed og harmoni, men det er tilfældet her. Vi har forståelse for Peters bevæggrunde, lige som Peter har det for klubbens. Vi er allerede nu på jagt efter en ny cheftræner, og i den forbindelse holder vi alle muligheder åbne. Vi skal fortsætte opbygningen af vores talentafdeling, der bliver en hjørnesten i klubben i årene fremover og vi er fuldt ud bevidste om, at denne udvikling kræver tid og tålmodighed. Vi skal skabe et hold bestående af talenter fra egen afdeling, talenter udefra og erfarne spillere.
 
– På den korte bane vil assistenttræner Michael Kryger, som er en rigtig dygtig træner og som har været i klubben i en årrække, overtage ansvaret med øjeblikkelig virkning. Vi står med nogle spændende kampe foran os, i bestræbelserne om at nå vores målsætninger. I den kommende tid, vil vores prioritet derfor være at give fuld opbakning til Michael Kryger og hans stab, der allerede har ansvaret i Hobro IKs næste kamp ude mod Fremad Amager. Vores målsætning om top-18 vil kræve det maksimale af spillere og trænere, med støtte fra alle i og omkring Hobro IK, slutter formand i Hobro IK Peter Christensen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer