Fredag den 5. juni sparker Fredericia for 20. gang Madsby Pige Cup i gang på f’ernes baner i Madsby Enge. Fodboldstævnet starter fredag aften med indmarch og åbnings ceremoni. I anledning af 20 års jubilæet, vil eventen på opvisningsbanen i år være ekstra krydret med et brag af et program:
Tidsplan åbning:

20.00: Indmarch til opvisningsbanen foran klubhuset og sceneområde 20.15: Åbningstale ved borgmester Jacob Bjerregaard 20.30: Underholdning ved Aland 21.00: Åbnings ceremoni slut
Fodboldstævne og familiecamping
Når fodboldstævnet i weekenden den 5.-7. juni løber af stablen, bliver det med 150 hold, som består af piger i alderen 8-15 år. I hyggelige omgivelser på fodboldbanerne i Madsby Enge, er der indrettet familiecampingplads, hvor der bliver rig mulighed for masser af aktivitet ind i mellem fodboldkampene.
Bredde og elite 
Pigestævnet som arrangeres af FfF er for både bredden og eliten, hvor holdene niveaudeles i slutspillet. De sportslige og sociale forhold er i top og aktiviteter både på og uden for banen, byder på masser af oplevelser for alle pigerne, som deltager.
Flere lokale hold 
Både Fredericia KFUM, Erritsø GIF og FfF stiller med flere pigehold, så et par gode lokalopgør bliver der også budt på. Alle piger får en erindringsgave og en medalje med fra stævnet.
Optimale forhold 
Samtlige skoler i områder nær banerne er taget i brug til overnatning og til interesserede og særligt uden bys gæsterne er der indenfor en meget lille radius adgang til Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og Golfbaner.