Forside esport Kasper Hvidt bag endnu en stor esports-transfer: Sælger “niko” og henter “mertz”

Kasper Hvidt bag endnu en stor esports-transfer: Sælger “niko” og henter “mertz”

DEL

Fredericia AVISEN følger Esport på tæt hold, det er læge siden vi har hørt fra Heroic, men nu er der rokeringer på vej.  Det bliver spændende at se om det kan få Heroic til at kravle op af ranglisten i CS:GO hvor de for tiden er nummer 19 i verden.

Tidligere i år solgte Heroic de to danske spillere “JUGi” og “Snappi” til det amerikansk baserede OpTic Gaming, og i dag kan RFRSH annoncere endnu en transfer mellem de to organisationer. Således er Nikolaj “niko” Kristensen nu blevet solgt til OpTic for et “markant beløb” ifølge sportsdirektør Kasper Hvidt: – Vi siger tak for samarbejdet med Niko for denne gang. Niko er en dygtig spiller med et højt topniveau, som under omstændighederne har ydet en god præstation hos Heroic, fortæller Kasper Hvidt.

– I RFRSH arbejder vi ud fra en performance-model, der indeholder nye elementer i forhold til hverdagen og livet som professionel esport-atlet. Det er ingen hemmelighed, at vores tilgang til, hvordan man skaber den optimale præstation for den enkelte spiller og for holdet, for nogle kræver en mental omstilling. Efter samtaler med Niko er det klart, at han vil kunne præstere bedre i andre omgivelser, og derfor har vi afsøgt mulighederne, og er altså nu blevet enige med OpTic om et skifte.  – Det er et skifte, der vil komme alle til gavn, og ud over et markant sekscifret beløb i ren transfer-indtægt, vil skiftet uden tvivl også komme både Niko og hans nye arbejdsgiver til gode.  Nikolaj “niko” Kristensen fortæller: – Jeg har været glad for min tid i Heroic, men det er også tid til at komme videre. Jeg glæder mig utroligt meget til at spille sammen med et par af de gamle Heroic-holdkammerater igen og ønsker mit gamle hold al muligt held og lykke. Samtidig henter Heroic Daniel “mertz” Mertz ind på en permanent kontrakt, hvilket også glæder sportsdirektøren: – Vi er utrolig glade for at kunne skrive under med Daniel. Vi har haft ham i en periode, og aftalen er nu faldet på plads efter et meget grundigt analysearbejde, hvor alle parametre fortalte os, at Daniel var den rigtige spiller. Den seneste måned har Daniel vist, vi ikke tog fejl. Han er en ung spiller i en rivende udvikling som professionel atlet. Han er dedikeret og træner hårdt, på alle de parametre vi i RFRSH mener er vigtige for at yde en god præstation.  – Det er en stor fornøjelse at arbejde med “mertz”, som nysgerrigt og ærgerrigt tager vores metoder og faciliteter til sig, og vi glæder os til at se hans præstation og udvikling i fremtiden, lyder det fra Kasper Hvidt. De to parter har aftalt ikke at gå i yderligere detaljer om økonomien i aftalen.

Læs mere om  Daniel “mertz” Mertz her.