Forside Erhverv ​TV2 og BLAST Pro Series i banebrydende esports-samarbejde:

​TV2 og BLAST Pro Series i banebrydende esports-samarbejde:

DEL
Taktik møde

BLAST Pro Series og Astralis tilbage i Royal Arena, denne gang med verdensstjernen Nicolai “dev1ce” Reedtz.

Når BLAST Pro Series i november vender tilbage til Royal Arena, skal de danske verdensstjerner fra Astralis forsøge at revanchere nederlaget fra 2017-finalen, hvor 12.000 tilskuere en helt igennem elektrisk stemning i den totalt udsolgte arena.

Det kan samtidig offentliggøres at RFRSH Entertainment og TV2 har indgået en banebrydende aftale, der sikrer kanalen adgang til at vise BLAST Pro Series, København, men også de 3 andre internationale events i 2018- sæsonen, herunder BLAST Pro Series, Istanbul i juni.

Nikolaj Nyholm, CEO og Founder af RFRSH Entertainment, fortæller:

“Målet med BLAST Pro Series er at skabe verdens vigtigste og mest interessante esports-turnering både hvad angår live-oplevelsen, seer-oplevelsen og alt det, vi skaber omkring turneringen. Digital underholdning er i globalt opbrud, og live esport er et af de områder, der er i kraftigst vækst.”

“Danmark har en unik mulighed for at indtage en førerposition på området, og det er præcis det, vi arbejder på med BLAST Pro Series og investeringerne omkring turneringen. Derfor er det også virkelig positivt nyt, at vi nu kan offentliggøre samarbejdet med TV2 om visning af alle vores internationale events i 2018 på TV 2 ZULU og TV2 Play, som på mange måder omfavner både den traditionelle og den digitale seer-oplevelse”, fortæller Nyholm.

Tv2 glæder sig

Kanalchef Sune Roland, TV 2 Zulu fortæller:

“Counter-Strike i verdensklasse er et skarpt produkt, der rammer præcist i ZULUs målgruppe. Det viste den enorme interesse i januar, hvor ZULU endda dækkede Counter-Strike i konkurrence med finaleweekenden under EM i herrehåndbold. Vi er stolte over, at vi fra juni kan vise de kommende fire BLAST Pro Series-turneringer,” siger kanalchef Sune Roland, TV 2 ZULU.

Esport-dækningen på TV 2 ZULU leveres af TV 2 SPORT, og herfra lægger redaktionschef Allan Hvid vægt på en dækning præget af høj faglighed:

“Counter-Strike er så etableret, at det ikke længere handler om at lære seere og brugere om spillet. Vi kommer til at levere en helstøbt dækning, som både vil være seriøs og underholdende og baseret på en stærk faglighed hos værter og reportere, siger Allan Hvid, der bl.a. ser frem til en stor weekend, når BLAST Pro Series i november er tilbage i København.”

DEL